Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جواد شیخ اکبری» مدیر شبکه قرآن و معارف سیما در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس درباره برنامه ریزی های صورت گرفته برای پوشش مسابقات سراسری قرآن کریم امسال با توجه به شیوع کرونا گفت: در سال جاری با توجه به شرایط ویژه ای که بر کشور حاکم شده و شیوع کرونا خیلی از مراسمات و مسابقاتی که مستلزم حضور افراد و جمعیت بود، منحل شده ولی خوب در این میان نقش رسانه ها و مخصوصا تلویزیون خیلی برجسته و کارش خیلی فشرده تر و بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای مسابقات قرآن امسال یک بحث این بود که به خاطر کرونا کلا مسابقات برگزار نشود اما طی جلساتی که با دوستان اوقاف داشتیم، پیشنهاد دادیم که به صورت تلویزیونی می توانیم کمک کنیم که مسابقات برگزار شود. طی جلساتی که با دوستان مرکز اوقاف داشتیم جمع بندی این شد که مسابقات به صورت تلویزیونی برگزار شده و آیین نامه خاص خودش را داشته باشد.

شیخ اکبری توضیح داد: بر اساس همکاری که داشتیم، ظرفیت مراکز استانی صداوسیما را هم پای کار آوردیم و از آنها هم بهره بردیم و متسابقین با مراجعه به مراکز استان ها در رشته ها و حوزه های مختلف، با حضور ناظران مراکز قرآنی اوقاف، برنامه ها با استانداردهای یکسان ضبط شد. تاکید هم این بود که شرایط برای همه از لحاظ صدا و تصویر اعلام شود و بعد از اینکه موارد ضبط شد، پیشنهاد این بود که برنامه به صورت ضبطی پخش شود اما داوری کارها را به خاطر جذابیت و هیجانش به صورت زنده انجام دادیم و در حال حاضر داوری آثار به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.

وی توضیح داد: امسال شیوه و سبک جدیدی بود که کار قابل قبولی ارائه شد که امیدوارم مورد قبول جامعه قرآنی و علاقه مندان قرار گرفته باشد.

شیخ اکبری درباره نحوه راه یابی افراد به مسابقات و ضبط آنها نیز گفت: بر اساس یک پروتکل مشخص افراد در مراکز صداوسیما حضور پیدا کردند و تحت نظارت نمایندگان اوقاف ضبط صورت گرفته است. اما ما برای اینکه کار یکدست باشد، چارچوب یکسانی طراحی کردیم. به عنوان مثال صدای شرکت کنندگان به صورت خام ضبط شده و یکدست بوده است. همچنین حتی برای قاب بندی تصاویر، دکورها، استفاده از پوستر مسابقات و ... هم از یک شیوه در مراکز استان ها استفاده شد. کار جدیدی بود که برای اولین بار اتفاق افتاد. مشکلاتی داشت ولی خوشبختانه کار به خوبی پیش رفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن تلویزیون رادیو شیخ اکبری شیخ اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری حافظان قرآن کریم در مهریز
  • رقابت ۱۶۸ نفر در آزمون سراسری حافظان قرآن کریم
  • آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در گیلان
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون