Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از معلمان غیررسمی شاغل در مدارس دولتی و خصوصی در تماس با خبرنگار ایلنا، از تبعیض نهادینه شده در ساختار آموزشی کشور انتقاد کردند.

این معلمان که یا معلم حق‌التدریس شاغل در بخش دولتی و یا معلم آزاد و شاغل در مدارس غیرانتفاعی هستند، با اشاره به تمهیداتی که دولت برای افزایش حقوق  و مزایای معلمان رسمی در سال جاری در نظر گرفته، می‌گویند: دستمزد دریافتی ما از نصف حقوق معلمان رسمی هم کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال هیچ کدام از مزایای مزدی مانند رتبه‌بندی معلمان یا افزایش فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری شامل حال ما نمی‌شود و این تبعیض حتی تا زمان بازنشستگی (البته اگر به بازنشستگی برسیم) ادامه خواهد داشت؛ چراکه آنها بیمه صندوق کشوری هستند و مسلماً مستمری بازنشستگی آنها از ما که بیمه تامین اجتماعی هستیم، بیشتر خواهد بود.

معلمان حق‌التدریس و آزاد، این تفاوت فاحش میان دریافتی گروه‌های مختلف معلمان را که یک شغل ثابت انجام می‌دهند، مصداق عدم رعایت قانون کار یکسان- مزد یکسان می‌دانند و می‌گویند: تبعیض در پرداخت حقوق بین افرادی که دقیقاً یک کار یکسان را با کیفیت یکسان انجام می‌دهند، بسیار ناعادلانه است.

این در حالیست که براساس مقاوله‌نامه‌های سازمان بین‌المللی کار نیز تمام شاغلانی که یک کار یکسان را انجام می‌دهند باید از حقوق و مزایای یکسان برخوردار باشند.

معلمان غیررسمی در عین حال نگران وضعیت پرداخت حقوق و حق بیمه در این بحران کرونا هستند و می‌گویند: ما توقع داریم در این دوران فترت، حقوق ساعتی و حق بیمه ساعتی ما، به‌صورت کامل واریز شود.

دستمزد معلمان حق‌التدریس براساس تعداد ساعات تدریس و مبتنی بر مزد روزانه تعیین شده در شورایعالی کار برای کارگران پرداخت می‌شود و بیمه آنها نیز به نسبت تعداد ساعت تدریس در ماه (که معمولاً از 176 ساعت کامل کمتر است) به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می‌شود؛ معلمان آزاد که در بخش خصوصی مشغول به تدریس هستند، معمولاً براساس یک قرارداد تنظیم شده بین معلم و مسئولان و صاحب امتیازان مدارس غیرانتفاعی کار می‌کنند؛ حقوق آنها نیز ساعتی است و دستمزد ماهانه‌شان از حداقل حقوق کارگری نیز بسیار پایین‌تر است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معلمان آزاد افزایش حقوق معلمان در سال 99 معلمان حق التدریسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۴۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

یک سازمان برجسته حقوق بشری با اعلام اینکه برخورد مسئولان آمریکایی با اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان حامی غزه بسیار تند و شوکه کننده است تاکید کرد این مسئولان به جای احترام به آزادی مردم و دانشجویان، آنها را سرکوب می‌کنند و این غیرقابل قبول است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر در واکنش به خیزش عظیم دانشجویی در آمریکا علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین اعلام کرد که واکنش مسئولان مربوطه در آمریکا به تظاهرات مسالمت آمیز دانشجویی در حمایت از فلسطین بسیار تند بود و شرکت کنندگان در این تجمعات را از حق آنها در برگزاری اعتراضات مسالمت آمیز محروم می‌کند.

این سازمان در بیانیه‌ای تاکید کرد که واکنش‌های برخی از روسای دانشگاه‌های آمریکا به اعتراضات حامی فلسطین بسیار تکان دهنده و شوکه کننده بود. روسای دانشگاه‌ها کسانی هستند که باید اصول یادگیری و بحث را آموزش دهند و دانشجویان را در این مسیر تشویق کنند و به نسل آینده یاد بدهند که چگونه در فضایی با احترام به آزادی‌های اساسی بتوانند از عقاید خود دفاع کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است که اما می‌بینیم که روسای دانشگاه‌های آمریکا به جای احترام به آزادی‌های اساسی دانشجویان با اقداماتی سختگیرانه در موسساتی مانند دانشگاه کلمبیا و تگزاس و... با دانشجویان معترض برخورد کردند و ما شاهد اخراج دانشجویان از خوابگاه‌های دانشگاه و بازداشت خبرنگارانی که اعتراضات دانشجویان و معلمان را در آمریکا پوشش می‌دهند هستیم.

سازمان دیده بان حقوق بشر تاکید کرد که حتی اگر مسئولان آمریکایی با این موضوع یعنی اعتراضات دانشجویان به جنگ غزه موافق نباشند و حتی معتقد باشند که وضعیت نوار غزه مستحق اعتراض نیست، باز هم این افراد و دانشجویان حق دارند عقیده و اعتراض خود را به شکل مسالمت آمیز بیان کنند و همه ما این حق را داریم.

بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساختبیداری نسل جدید آمریکا و تأثیر آن بر آینده روابط با اسرائیلآگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد

در ادامه بیانیه این سازمان حقوق بشری تاکید شده است که نمی‌توان به سادگی مردم را از حق خود برای تظاهرات‌های مسالمت آمیز محروم کرد.

این بیانیه سازمان دیده‌بان حقوق بشر بعد از آن صادر شد که پلیس آمریکا تاکنون بیش از 900 نفر را در تظاهرات مسالمت آمیز حامیان فلسطین که خواستار توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه هستند بازداشت کرده است.

در سایه تداوم جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا در حمایت از مردم بی دفاع فلسطین، شب گذشته منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و نیز در مخالفت با حمایت‌های دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کردند که پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد. پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی در حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند. اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از بازداشت صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته های مشابهی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • افتتاح مجتمع فرهنگی و رفاهی معلم در ملکان
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول بعضی روزنامه‌ها
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا